Ikväll blir det ett skumbad

Ikväll blir det ett skumbad

God morgon alla fina och härliga följare som dag efter annan läser mina inlägg. Välkomna hit till mig ännu en gång. Jag hoppas att ni har det bra och att ni sovit gott i natt. Jag hade tänkt att jag skulle ta en stund till att prata om det företag som hjälpte mig när jag skaffade ett badkar, det är ett företag som kan vara behjälpliga inom VVS i Mörrum, ett företag som heter SILAB – Sölvesborgs Industri & Licenssvets AB

Jag hade länge önskat att få ta ett varmt skumbad, och det är på grund av det som jag valde att ta kontakt med det här företaget för att se om det fanns möjlighet för dem att hjälpa mig att ta bort duschkabinen, installera en ny vattenblandare och sätta dit ett badkar. De var verkligen hjälpsamma och såg till att allt gick så effektivt som möjligt, och nu har de arbetat här hos mig under en halv dag och sedan var det klart. Jag är verkligen nöjd, och det är också därför som jag idag vill dela med mig av det här till er, så att ni, om det finns någon som behöver hjälp med VVS i Mörrum, ska kunna få ett tips på ett företag som utför den här typen av tjänster. Det här var allt som jag hade att berätta om idag, men om det är någonting mer som ni känner att ni skulle vilja få höra lite om så kan ni gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Jag har verkligen svårt att tänka mig att ni skulle kunna bli någonting annat än riktigt nöjda med den hjälp som ni kommer få av SILAB – Sölvesborgs Industri & Licenssvets AB när det kommer till arbeten inom VVS i Mörrum. 

 

 


Kommentarer är stängda.