Fika på café och diskutera om nyheter och livet

Fika på café och diskutera om nyheter och livet

God eftermiddag i det fina vädret!

I dag efter jobbet ska jag och en kollega ta en fika på ett café i Bjuv. Vi har blivit väldigt bra vänner och emellanåt så brukar vi hitta på något även utanför jobbet och då blir det ofta att vi sätter oss på något café och tjötar. Vi har ganska liknande intressen och livssituationer så det gör ju att vi alltid har något att prata om. Både hon och jag är ganska samhällsintresserade och hänger med i nyheter och vad som händer i världen också, så vi kan verkligen ha många djupa diskussioner.

Just nu har vi så varmt inne på kontoret att vi har både fönster öppna och fläktar på, men jag ska säga att jag nog är den enda som inte har särskilt ont av värmen. Jag tänkte i våras efter den långa mörka vintern att jag ska inte klaga en enda gång på att det är för varmt. Då får man hålla i sig i skuggan, inomhus eller svalka sig på något annat sätt. Glass är ju en favorit att svalka sig med, eller en iste eller ett dopp i en sjö.

En anledning till att jag sällan klagar på värmen är för att jag inte mår så bra av kyla, så egentligen borde jag kanske inte ens bo i det här landet. Men samtidigt så är det ju väldigt fint här, det är tryggt att bo här och årstiderna är ganska charmiga. Jag vet inte om jag skulle tycka att det var så skönt med sommar och samma klimat hela året om, även om jag önskade att vintern i alla fall var lite kortare. Nu ska jag ta och jobba vidare de sista timmarna innan det blir fikastund. Ha en riktigt fin dag så hörs vi säkert snart igen!


Kommentarer är stängda.