Plasma pen en nyhet och bra present

Plasma pen en nyhet och bra present

Hej på er alla fina följare

Den här helgen fyller en av mina bästa vänner år och därför sitter jag nu och letar efter lämplig present till henne. Jag vet att hon älskar det mesta som har med hälsa och skönhet att göra och jag vet att hon är nyfiken på att testa plasma pen. Så nu sitter jag här och läser på om plasma pen, vad det gör och vart det finns att boka sig för. Jag hittade en salong i stan som erbjuder sådana behandlingar och där man kan köpa presentkort så det får nog bli det. Eftersom det är något hon pratat om att hon vill göra så vet jag ju att presenten kommer uppskattas.

Jag älskar att ge presenter och att försöka hitta de bästa som uppskattas så där innerligt. Senast jag skulle hitta en present så var det till min bror som fyllde 25. Jag vet att han pratat så mycket om att han vill bli bättre på golf så jag bokade en lektion tillsammans med en duktig instruktör, det blev superlyckat. Sen fick han även ett par golfhandskar. Det komiska är att när jag själv fyller år så har jag aldrig någon aning om vad jag ska önska mig .

Jag kan erkänna att jag tycker det är roligt att få också, det tänker jag inte ljuga om, men det är en speciellt skön känsla när man lyckas hitta den där perfekta presenten. Det blir liksom en vinst för båda två, för den som får blir glad och jag som ger blir nöjd och glad. Det är väl egot som talar men det bryr jag mig inte så mycket om, det är en härlig känsla och då får man ta tillvara på den. Nu ska jag ta mig till salongen och fixa presentkort på plasma pen. Må gott allihop!


Kommentarer är stängda.