Få datahjälp i Uddevalla

Få datahjälp i Uddevalla

God eftermiddag mina läsare! Den här dagen började dåligt men slutade bra. När jag kom till jobbet kraschade datorn, alla filer hade försvunnit och jag hade heller inte sparat dem i någon molntjänst, dumt nog. Flera dagars jobb vekade vara borta och jag fick lust att gå hem och dra täcket över huvudet och inte gå upp på flera dagar, så hemskt var det. Men då ringde chefen ett företag som erbjuder datahjälp i Uddevalla, och de hade turligt nog inget annat uppdrag inbokat så de kom vid 11-snåret och de lyckades att återställa alla filer, tack för det! Företaget som kunde utföra detta mirakel heter HeadCom Solutions, utan dem vet e sjutton vad jag skulle gjort, det hade väl blivit övertid och helgjobb de närmaste veckorna kan jag tro. Jag blev som ni förstår själaglad, och jag tycker att jag måste skriva ett inlägg om HeadCom Solutions för om oturen är framme kan det vara ni nästa gång som behöver deras hjälp. De kan återställa alla typer av borttagna eller raderade filer, allt ifrån foton, videos, e-post, musik och allt annat som är sparat. Från hårddiskar, minneskort, USB-enheter, digitalkameror, mobila enheter och många andra typer av lagringsenheter kan de återställa sådana filer. Så om ni tror att ni mist era filer för gott så är det inte så, men ni klarar inte av att återställa filerna själva om ni inte är dataexperter, och det är de flesta av oss inte. Det är hur bra som helst att det här företaget erbjuder datahjälp till oss i Uddevalla med omnejd som råkat i klistret med våra datorer. 


Kommentarer är stängda.