När du vill ha en välgörande massage i Halmstad

När du vill ha en välgörande massage i Halmstad

Hej mina fina följare!

Nu får man väl ändå säga att våren är här, eller vad säger ni? Här i Halmstad har den nog ändå anlänt för det syns på både träden och människorna! Jag skulle nog vilja kalla mig en livsnjutare, både när det kommer till att stanna upp och uppskatta de små sakerna men också till att unna mig saker och ta hand om mig själv. Ett sätt jag gör det på är att jag bokar mig på massage emellanåt.

Det finns ju många olika välgörande behandlingsformer och man får prova sig fram till det man själv mår bra och får bäst önskad effekt av. Det beror ju också lite på vad för syfte man har med behandlingen. För mig är det ett sätt att släppa på spänningar, reducera stress men också för att det är så himla skönt och behagligt. Varje gång jag varit på massage så är jag så tacksam att jag kunnat boka mig för det och att jag tog det ansvaret för att ta hand om mig själv och min hälsa. Det är ju det vi måste göra, ta hand om oss för det är ingen annans ansvar är vårat eget.

Något annat jag gör ibland är att gå på ansiktsbehandling, både för att det är skönt och för att man känner sig så pigg och fräsch efter. Om du bor i eller i närheten av Halmstad så kan jag rekommendera er ett besök hos RAV Hälsocenter så kommer Dorota att ta väl hand om er. Senare i veckan har jag en massage bokad där och det är så härligt att ha det att se fram emot, jag tror att det är väldigt värdefullt just att boka in saker att längta till. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen och kom ihåg att ta hand om er!


Kommentarer är stängda.